Activitățile noastre

                 Pe parcursul acestui an am valorificat timpul liber al elevilor într-un mod plăcut și util lor, astfel încât am facilitat integrarea în mediul școlar tuturor școlarilor și preșcolarilor din școlile noastre,  oferind suport pentru reușita școlară în ansamblu ei și am fructificat talentele elevilor .

              Elevii au fost stimulați prin diferite activități și la diferite ocazii cum ar fi sărbările școlare, participarea la cercul cu directorii și cercul de Limba și Literatura Română, desfășurate la noi în școală, dar și la activitățile extracurriculare din Săptămâna meseriilor sau din săptămâna Să știi mai multe, să fii mai bun, la concursurile județene și ineterjudețene înscrise în CAEN.

           Am reușit să stârnim interesul, creativitatea, atenția prin participarea lor și la Gala teatrului școlar, dar și la diferitele parteneriate desfășurate în colaborare cu alte instituții.

                    Mulțumim tuturor cadrelor didactice implicate,  elevilor, părinților care ne-au susținut și sprijinit în demersul acestor activități dar nu în ultimul rând și autorităților locale care ne-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie.